Airconditioning

Airconditioning is een vorm van klimaatregeling waarbij de temperatuur be´nvloed wordt door de regulatie van lucht in een binnenruimte. Daarom wordt veelal gesproken over klimaatbeheersing. Ook op dit gebied kan Bouma alles voor u betekenen. We zijn thuis in alle denkbare systemen. Van een eenvoudige airconditioning voor een ruimte tot een geavanceerd systeem voor een groot kantorencomplex. Hierbij richten wij ons zowel op de zakelijke markt als op particulieren. Om de situatie goed in beeld te krijgen maken we meestal een persoonlijke afspraak waarna we een goede offerte kunnen uitbrengen.
Luchtbehandeling en koeling, ventilatie, temperatuur en luchtvochtigheid zijn voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor het comfort en het energiegebruik van een gebouw. Zij be´nvloeden ook in hoge mate de prestaties van de mensen die erin werken.

De airco's die wij leveren en plaatsen zijn van het merk Daikin. Wij zijn van mening dat dit merk een bijzonder goede kwaliteit heeft. Daikin geeft dan ook 5 jaar garantie, mits het onderhoud goed wordt uitgevoerd.

Wilt u meer weten of vrijblijvend een gesprek met ons aangaan? Laat het ons weten dan nemen wij contact met u op. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 0511-461378.

Achterwei 18 - Sumar - 0511 461378 - info@bouma-installatie.nl